Να στείλετε μήνυμα
Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Καλύπτρες κύματος
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Matt
Φαξ: 86-571-58837610
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Καλύπτρες κύματος

2016-08-05
Latest company news about Καλύπτρες κύματος

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλύπτρες κύματος  0

Μια καλύπτρα κύματος είναι ένα προϊόν εγκατέστησε κοντά στο τέλος οποιουδήποτε αγωγού που είναι αρκετά μακρύς πριν από τα εδάφη αγωγών στο προοριζόμενο ηλεκτρικό συστατικό του. Ο σκοπός είναι να εκτραπούν οι καταστρεπτικοί αστραπή-προκληθε'ντες επιβάτες για να στηρίξει ακίνδυνα μέσω των αλλαγών ιδιοκτησίας varistor του στην παράλληλη ρύθμιση στον αγωγό μέσα στη μονάδα. Επίσης κάλεσε μια συσκευή προστασίας κύματος (SPD) ή παροδικός καταπιεστής κύματος τάσης (TVSS), έχουν ως σκοπό μόνο να προστατεύσουν από τους ηλεκτρικούς επιβάτες ως αποτέλεσμα της λάμψης αστραπής, όχι μια άμεση λήξη αστραπής στους αγωγούς.

 

Η λήξη αστραπής στη γη οδηγεί στα επίγεια ρεύματα που περνούν πέρα από τους θαμμένους αγωγούς και προκαλούν έναν επιβάτη που διαδίδει εξωτερικά προς τις άκρες του αγωγού. Η ίδια επαγωγή συμβαίνει σε υπερυψωμένο και επάνω από τους επίγειους αγωγούς που δοκιμάζουν την περνώντας ενέργεια ατμοσφαιρικό EMP που προκαλείται από τη λάμψη. Αυτές οι συσκευές προστατεύουν μόνο από τους προκληθε'ντες επιβάτες χαρακτηριστικούς γρήγορο rise-time μιας αστραπής απαλλαγής και δεν θα προστατεύσουν από την ηλέκτριση που προκαλείται από μια άμεση λήξη στον αγωγό. Οι επιβάτες παρόμοιοι με αστραπή-προκληθείς, όπως από το διακόπτη ενός υψηλής τάσης συστήματος που σφάλλει, μπορούν να εκτραπούν ακίνδυνα στο έδαφος, εντούτοις, συνεχή overcurrents δεν προστατεύονται από αυτές τις συσκευές. Η ενέργεια στον επιβάτη είναι infinitesimally μικρή σε σύγκριση με αυτήν μιας απαλλαγής αστραπής εντούτοις είναι ακόμα επαρκούς ποσότητας για να προκαλέσει να σχηματίσει τόξο μεταξύ των διαφορετικών διαβάσεων κυκλωμάτων μέσα στους σημερινούς μικροεπεξεργαστές.

 

Χωρίς πολύ παχιά μόνωση, που είναι γενικά κοστισμένος απαγορευτική, οι περισσότεροι αγωγοί που τρέχουν για οποιοδήποτε μήκος, για παράδειγμα μεγαλύτερος από περίπου 50 πόδια, θα δοκιμάσουν τους αστραπή-προκληθε'ντες επιβάτες κάποιος χρόνος. Επειδή ο επιβάτης αρχίζει συνήθως σε κάποιο βαθμό μεταξύ των δύο ακρών του αγωγού, οι περισσότερες εφαρμογές εγκαθιστούν ένα ανασχετικό μέσο κύματος αμέσως πριν από τα εδάφη αγωγών σε κάθε συσκευή που προστατεύεται. Κάθε αγωγός πρέπει να προστατευθεί, δεδομένου ότι κάθε ένας θα προκαλέσει τον επιβάτη του, και κάθε SPD πρέπει να παρέχει μια διάβαση στη γη για να εκτρέψει ακίνδυνα τον επιβάτη μακρυά από το προστατευμένο συστατικό, είτε πρόκειται για όργανο ή υπολογιστής, κ.λπ. Η μια αξιοσημείωτη εξαίρεση όπου δεν εγκαθίστανται και στις δύο άκρες είναι στα συστήματα διανομής υψηλής τάσης. Γενικά, η προκληθείσα τάση δεν είναι επαρκής για να κάνει τη ζημία στο ηλεκτρικό τέλος παραγωγής των γραμμών εντούτοις, η εγκατάσταση στην είσοδο υπηρεσιών σε ένα κτήριο είναι βασική στην προστασία των κατάδών προϊόντων που δεν είναι όπως γερών.