Αρχική Σελίδα

Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd
Εμφάνιση επιχείρησης Γωνία εργοστασίων Κτίριο γραφείων Πιστοποιητικό Αίθουσα δοκιμής υψηλής τάσης εργαστήριο διακοπτών disconnector εργαστήριο διακοπτών disconnector arrester εργαστήριο κύματος arrester εργαστήριο κύματος arrester εργαστήριο κύματος
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : COem
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~250
Ετήσιες πωλήσεις : $17,364,156-$20,744,408
Ιδρύθηκε Έτος : 1993
Εξαγωγή pc : < 10%

Η ηλεκτρική Co. συσκευών Yongde Hangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993. Σαν επιχείρηση υψηλός-νέος-τεχνολογία στην επαρχία Zhejiang, είναι περίπου 15 χιλιόμετρα από τη στο κέντρο της πόλης περιοχή.

 

Η επιχείρησή μας είναι μια από τις συνιστώμενες πρότυπες επιχειρήσεις για την κατασκευή και το μετασχηματισμό πλέγματος εθνικών αρμοδιοτήτων. Ειδικευτήκαμε στην κατασκευή της καλύπτρας μεταλλικών οξειδίων 0.22-500kv όλων των τύπων και των εφαρμογών και του υπαίθριου υψηλής τάσεως διακόπτη αποσύνδεσης 10-252kv.

 

Αυτήν την περίοδο, η επιχείρησή μας απασχολεί 180 προσωπικό, με 23 τεχνικά-με τον τίτλο και 15 ανώτερους τεχνικούς κατόχους τίτλου, οι οποίοι οργανώνουν μια ομάδα επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης υψηλών προτύπων. Κάθε χρόνο επενδύουμε πολλά ερευνητικά κεφάλαια για τη νέα ανάπτυξη προϊόντος και την απόκτηση του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και δοκιμής κάθε μήνα.

 

Μέσω της ανάπτυξης των νέων γενιών των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η τεχνολογία και το επίπεδο παραγωγής διατηρούν μια κυριάρχη θέση στο εθνικό επίπεδο.

 

Το πρόσφατα αναπτυγμένο GW37, υπαίθριος υψηλής τάσεως διακόπτης αποσύνδεσης σειράς GW38 έχει αποδειχθεί από τις αρχές, ο οποίος έχει επιτύχει τα ιδανικά λειτουργούντα αποτελέσματα και τον κερδημένο καλό έπαινο από τους χρήστες.

 

Η επιχείρησή μας έχει ποικίλους CNC εξοπλισμούς πέρα από εκατό μονάδες. Το 2001, η επιχείρησή μας πέρασε την ποιοτική επιθεώρηση ISO9001, και υιοθετήθηκε τον Αύγουστο του 2010 στην έκδοση ISO9001-2008 του reinspection.

 

Η ετήσια ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης είναι περίπου δέκα έξι δολάριο εκατομμύριο U.S, με τα καλά εξοπλισμένα μέσα της επιθεώρησης για τις πρώτες ύλες και τα αγορασμένα ανταλλακτικά. Κάθε διαδικασία στη διαδικασία παραγωγής είναι υπό αυστηρούς έλεγχο και τη επίβλεψη. Οι εξοπλισμοί και τα όργανα επιθεώρησης είναι προηγμένοι και αξιόπιστοι που εξασφάλισε αποτελεσματικά την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

Το Yongde υποστηρίζει την ποιοτική πολιτική της ύπαρξης “ο τεχνικός πρόδρομος, ανώτατη στην ποιότητα, την υπεροχή των πελατών, και την καινοτόμο πρόοδο”, έτσι ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ικανοποίησαν επιτυχώς τους χρήστες μας. Καλωσορίζουμε θερμά τους φίλους και τους πελάτες από το σπίτι και στο εξωτερικό για να έρθουμε σε επαφή με για τις ανταλλαγές και τις εταιρίες. Χαιρετίζουμε επίσης τις ανατροφοδοτήσεις από τις κοινότητες χρηστών μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Yongde Electric Appliances Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Matt

Φαξ: 86-571-58837610

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)